Over Koninklijke Van Wijhe Verf B.V.

Koninklijke Van Wijhe Verf B.V.

Excursie georganiseerd door de Chemische Kring Zwolle.

Programma
13:15 uur Ontvangst
13:45 uur Bedrijfsfilm
14:00 uur Start rondleiding
16:30 uur Presentatie van Marlies van Wijhe
17:00 uur Afsluiting met hapje en drankje


Veiligheidsbeleid
Tijdens het bezoek in de fabriek is het noodzakelijk dat de benen bedekt zijn en dienen er dichte schoenen gedragen te worden. Zou u hier rekening mee willen houden voordat u aan de excursie deelneemt? Beschermende brillen en veiligheidsjassen zijn beschikbaar op locatie. Voorafgaande aan uw bezoek kunt u zich aanmelden bij de receptie.

Bedrijfsprofiel
Ons bedrijf draagt al 4 generaties lang dezelfde naam. Door steeds te blijven vernieuwen zal die naam ook in de toekomst blijven bestaan. In een continu veranderende wereld bewegen we mee met mens, milieu en markt.

De drang naar duurzaamheid en vernieuwing wordt bij Koninklijke Van Wijhe Verf van generatie op generatie doorgegeven. Het zit letterlijk in de genen en heeft het bedrijf gebracht waar het nu is. Dat verklaart ook waarom we onze onafhankelijkheid koesteren. We bepalen onze eigen koers. Maken ons hard voor het behoud van de maakindustrie in eigen land en steken onze nek uit met nieuwe ontwikkelingen waar we in geloven. Als familiebedrijf denken we niet in jaarcijfers, maar in generaties. Omdat we deze wereld een beetje mooier willen achterlaten voor iedereen die na ons komt.

CKZ-Marlies van WijheSinds 2000 staat de 4e generatie aan het roer van de Koninklijke Van Wijhe Verf en is de algemene directie in handen van Marlies van Wijhe. Haar motto: ‘Geen moderne duurzame toekomst zonder een gezonde dosis innovatie. Vernieuwingsdrang is niet van bovenaf op te leggen, maar moet door de hele organisatie stromen. Daarom investeren wij in mensen en stimuleren we iedereen om het beste uit zichzelf en het bedrijf te halen. Want betrokken en trotse medewerkers zijn de basis van ons zijn en ons voortbestaan.’

Prijzen

U kunt zich uiterlijk tot 10 juni per email aanmelden (ckzsecretariaat@gmail.com). Introduc├ęs zijn van harte welkom. Wilt u bij uw aanmelding naast uw naam en telefoonnummer ook de naam van uw introduc├ęs vermelden?