Over Grolsch bierbrouwerijen

Grolsch bierbrouwerijen

Excursie georganiseerd door de Chemische Kring Zwolle.

Programma
13.00 - 13.30 Ontvangst met koffie/thee in het ontvangstcentrum van de brouwerij
13.30 - 14.00 Presentatie door Martin Bosman (Utility manager)
14.00 - 15.30 Uitgebreide rondleiding door het bedrijf inclusief een bezoek aan de eigen afvalwaterzuiveringsinstallatie
15.30 - 16.30 Afsluiting met gelegenheid tot het stellen van vragen, voorzien van een hapje/drankje

Rondleider:

Martin Bosman

 Veiligheidsbeleid:
Met name in verband met het bezoek aan de afvalwaterzuiveringsinstallatie worden stevige (veiligheids)schoenen aanbevolen.

Bedrijfsprofiel:
Het begon allemaal ruim 400 jaar geleden, toen Willem Neerfeldt een pand kocht in Grol –het huidige Groenlo– voor de start van een brouwerij. Dit kleine familiebedrijfje in Groenlo groeide uit tot één van de grootste en bekendste bierbrouwerijen van Nederland. Vakmanschap is meesterschap!

Grolsch is inmiddels onderdeel van Asahi Europe Ltd, een dochteronderneming van Asahi Group Holdings, een internationaal opererende onderneming met een produktenpakket van bier, sterke dranken, frisdranken en voeding. Asahi is marktleider in Japan en heeft een sterke positie op vele internationale markten.

In 2016 verkocht Grolsch 2,7 miljoen hl bier. Het heeft in Nederland een marktaandeel van 14%. Het distribueert zijn producten naar meer dan 70 landen en heeft 633 medewerkers.

AANMELDING:
Vul onderstaande gegevens in en mail ze naar ckzsecretariaat@gmail.com.
Vermeld ook de naam van een eventuele introducé.
Uiterste datum voor aanmelden: 18 juni 2016

Naam: 
Adres: 
Telefoon:

Het aantal deelnemers is beperkt tot 25. Leden en hun introducés gaan voor (in volgorde van aanmelding).    

Een definitieve lijst met deelnemers wordt uiterlijk 21 juni aan de deelnemers gemaild. Onderling kunnen er dan afspraken worden gemaakt om te carpoolen.